3 MUSTHAVES EARRINGS

3 MUSTHAVES EARRINGS

Wij als vrouwen kunnen niet zonder verschillende oorbellen. Oorbellen zorgen ervoor dat jouw outfit elke dag af is! Het liefst hebben we voor elke gelegenheid een ander paar. Het kiezen van je favoriete is soms best lastig. Een paar mooie oorbellen mogen niet missen in jouw sieraden collectie! Style jouw outfit af met een mooi paar oorbellen. Mix & match!

 

Perfecte daily oorbellen
Natuurlijk willen we niet alleen bij speciale gelegenheden er flawless bij lopen, maar het liefst iedere dag. De wat kleinere hangers zijn perfect geschikt om dagelijks te dragen. Kies voor oorbellen die gemaakt zijn van stainless steel om ze zowel tijdens het douchen als slapen en zwemmen te kunnen blijven dragen. Stainless steel oorbellen verkleuren namelijk niet.

 

Shiny party oorbellen
Hou jij van statement oorbellen? Kies dan voor grote opvallende oorbellen! Party oorbellen zijn vaak wat opvallender dan de daily earrings. Wil jij de blits maken op stap of op een feestje? Kies bijvoorbeeld voor mooie zilveren of gouden hoops. Wil jij je kerstoutfit afmaken met een paar oorbellen? Hoe leuk zijn dan oorbellen met glitters. Perfect voor de feestdagen.

 

Knopjes voor je tweede gaatje
Heb jij meerdere gaatjes? Ga dan voor een subtiel ringetje of knopje in je tweede of zelfs derde gaatje. Natuurlijk zijn knopjes ook uiterst geschikt voor iedereen die liever minder opvallende oorbellen wil. Daarnaast zijn ze ook ideaal voor degene die tijdens het werk geen lange oorbellen in kunnen. We hebben zowel voor de zilver als voor de goud liefhebbers verschillende knopjes.

 

Heb je specifieke wensen maar kun je het niet vinden onze shop? Stuur ons gerust een berichtje of mail ons en.maloucompany@gmail.com!

 

Terug naar blog