Verzenden & Retourneren

&Malou heeft als doel om al haar klanten tevreden te stellen. Wanneer een product niet voldoet aan je verwachtingen, kun je uiteraard contact met ons opnemen. Dit kan zowel per e-mail: en.maloucompany@gmail.com, via de chatfunctie op onze website of via onze sociale media. Na bevestiging van ontvangst van je retourbericht kan je retour verzenden.

Verzendinformatie

Onze pakketjes worden binnen Nederland en België verstuurd. Wij doen ons best om alle pakketjes binnen 1 tot 3 werkdagen te verzenden. Het is afhankelijk van PostNL en afhankelijk van de plek waar je woont hoe snel het pakketje bezorgd zal worden.

-De verzendkosten binnen Nederland zijn 2,25 euro.

-Verzendingen binnen een straal van 10 km vanaf het centrum van Erp, zullen kosteloos worden uitgeleverd. 

-De verzendkosten binnen België zijn 4,95 euro.

Vanaf het moment dat wij het pakketje verzonden hebben via een PostNL-punt, zijn wij niet meer aansprakelijk voor eventuele vertragingen bij PostNL en/of wanneer ze het pakketje leveren. Mocht het pakketje beschadigd aangekomen zijn of kwijtgeraakt zijn door PostNL, neem dan contact met ons op via e-mail, sociale media of via onze chatfunctie.

 

Retourneren / bedenktijd

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Raadpleeg voor de tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via en.maloucompany@gmail.com of via onze chatfunctie. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is. 

Producten die u via deze webwinkel koopt, die op maat gemaakt worden voor u zijn uitgesloten van het herroepingsrecht. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.

Let op retourkosten zijn voor eigen rekening!